Nelauzi daudz galvu – kādas ir efektīvas dāvanas vīrietim

Photo of author
Written By Lauris Krams

Dāvanu dāvināšana ir tradīcija, kas ļauj ne tikai apsveikt svētkos, bet arī izrādīt rūpes un mīlestību pret jubilāru. Dāvanu meklēšana, kas jubilārs ir vīrietis, var būt iemesls palauzīt galvu. Tomēr esam atraduši labu veidu ar ko trāpīt tieši mērķī. Tās ir efektīvas dāvanas vīrietim, kas vienmēr būs noderīgas un atvieglos ikdienu.

Par efektīvām dāvanām var dēvēt dažādus gadžetus, aksesuārus un ikdienā lietojamus priekšmetus, kas padara ikdienu vienkāršāku. Galvenais iemesls, kāpēc dāvināt vīrietim efektīvas dāvanas, ir rūpes. Šāda dāvana parāda, ka esi ieguldījis laiku un pūles, lai apsvērtu vīrieša hobijus, vajadzības un vēlmes. 

Šajā rakstā esam apkopojuši dažādas efektīvas dāvanas vīrietim, kas balstītas uz dažādām interesēm – ikdienas gaitām, sportu, hobijiem, ceļošanu, gatavošanu u.c.

1. Termokrūze karstiem dzērieniem

termokruze davana virietim

Kafijas un tējas cienītājam laba dāvanas izvēle ir augstas kvalitātes termokrūze. Ja tavs jubilārs nevar ikdienu iedomāties bez sava iemīļotākā karstā dzēriena, tad viņa jaunā termokrūze būs lielisks ikdienas sabiedrotais. Ar to dzērienu varēs ņemt līdzi uz universitāti, braucot uz darbu vai  ejot garākās pastaigās ziemas dienās.

Termokrūžu lielākā priekšrocība ir ne tikai iespēja paņemt līdzi savu iecienītāko dzērienu, bet arī ilgstoši noturēt tā temperatūru. Jāatzīmē, ka termokrūze spēs uzturēt arī auksto dzērienu temperatūru. Tāpēc tā kalpos par itin noderīgu gadžetu arī karstās vasaras dienās.

Par to, kā izvēlēties termokrūzi, lai nenošautu garām, skaties mūsu rakstu Ar ko atšķiras laba termokrūze no sliktas. Ir vairāki aspekti, kam ir vērts pievērst uzmanību, pirms dodies pirkt vīrietim pašam savu termokrūzi.

2. Bezvadu austiņas ikdienai

bezvadu austinas davana

Bezvadu austiņas ir ļoti populārs gadžets, ko izmanto teju katrs otrais cilvēks. Ja tomēr tavam jubilāram vēl nav bezvadu austiņas, tās noderēs ikvienam mūzikas vai podkāstu cienītājam. Bezvadu austiņas ir ērti lietojamas, kompaktas un nodrošina ar labu skaņas kvalitāti, kas ir ne mazāk svarīgi.

Ar bezvadu austiņām komplektā nāk arī vāciņš, kas kalpo par to uzlādes staciju. Tas atvieglo arī austiņu pārnēsāšanu, jo tās vienmēr var nolikt kastītē, nevis pazaudēt iemestas somā vai kabatā. Šāda dāvana ir pieejama dažādās cenu kategorijās, taču uzsvars izvēlē ir jāliek galvenokārt uz skaņas kvalitāti.

Bezvadu austiņas ir efektīva dāvana vīrietim, kas daudz ceļo, mīl mūziku un labprāt izbauda tehnoloģiju sniegtās priekšrocības. Vēl citas efektīvas dāvanu idejas vīrietim atradīsi saitē Noderīgas dāvanas vīrietim. Arī dāvanu kartes ir efektīva dāvana, jo tās sniedz vīrietim iespēju izvēlēties.

3. Fitnesa aproce sportistam

fitnesa aproce davana

Fitnesa aproce ir vēl viena lieliska dāvanas ideja. Tas ir gadžets, kas palīdz sekot līdzi tā valkātāja fiziskajai aktivitātei. Fitnesa aproces ir paredzētas tādu funkciju izpildei kā sirds ritma mērīšana, miega kvalitātes monitorings u.c. ar veselību saistītu funkciju mērīšanai.

Tas būs noderīgs ikdienā aktīvam vīrietim, kas labprāt nodarbojas ar sportu un vēlas uzlabot savu pieredzi. Aproces, mūsuprāt, labākā funkcija ir iespēja sacensties pašam ar sevi. Tā rāda tavis paša progresu un ļauj uzstādīt jaunus mērķus, kad esošie tiek sasniegti.

Fitnesa aproces ir pieejamas dažādos dizainos, izmēros un arī cenās. Var atrast pat ļoti budžetam draudzīgus variantus, kas ikdienā nepievils. 

4. Aerogrils jeb karstā gaisa friteris

efektivas davanas virietim

Vīrietim, kam patīk gatavot ēdienu un vienlaikus rūpēties par savu veselību, forša dāvanas izvēle būtu pēdējā laikā tik ļoti populārais aerogrils. Citos vārdos to sauc arī par gaisa friteri. Tā galvenā funkcija ir ēdienu pagatavošana ar karsta gaisa palīdzību, tādā veidā aizvietojot eļļu. 

Gaisa friteri līdz ar to ir viegli tīrāmi, ar ērtu un ātru ēdienu gatavošanas funkciju. Vīrietis tajos varēs gatavot visdažādākos ēdienus – kartupeļus, dārzeņus, uzkodiņas, kraukšķīgu vistiņu, un pat desertus.

Cenas tiem arī ir dažādas. Ja vīrietim tuvojas kāda apaļa jubileja, tad šis gadžets ir tā vērts, lai viņu palutinātu. Atvieglota gatavošana būs lieliska ikdienas pārmaiņa!

5. Gudrais pulkstenis sportam un ikdienai

gudrais pulkstenis virietim

Domājot par to, kas ir efektīvas dāvanas vīrietim, jāmeklē gadžeti ar pēc iespējas vairāk apvienotām funkcijām. Ja fitnesa aproce sniedz dažādas veselību uzraugošas funkcijas, tad gudrais pulkstenis apvieno sporta funkcijas ar telefona funkcijām.

Gudrie pulksteņi uzrāda visus paziņojumus no telefona – ienākošos zvanus, īsziņas and sociālo mediju paziņojumus. Tas ļauj kontrolēt mūziku, uzraudzīt aktivitātes un veselību, skaitīt soļus un uzrādīt navigāciju. Tam ir daudzas funkcijas, kas ikdienu padara daudz patīkamāku un bez šaubām efektīvāku.

Arī šī ir dāvana, kas ir padārga, līdz ar to piemērota īpašām jubilejām un svētkiem, kad gribās vīrieti palutināt ar ko īpašu.

6. Apvienotā dāvanu karte hobijam

davanu karte hobijam

Nākošā dāvanu ideja ir apvienotā dāvanu karte hobijam, kas piedāvā iespēju iegādāties dāvanu no vairākiem hobiju veikaliem un pakalpojumu sniedzējiem. ir Tā ir universāla dāvana, kas tās saņēmējam ļaus iegādāties noderīgu lietu savam hobijam, jo tikai viņš pats vislabāk zina, kas visvairāk vajadzīgs.

Šāda dāvanu karte noteikti tiks izmantota, un iegādātās lietas tiks izmantotas gadiem ilgi un priecēs dāvanas saņēmēju.

Šī dāvana ir derīga tādos veikalos kā 4Speed, Brain Games, Pulsometrs, Pērļotava, Outfish, Ieroči, Muzikasveikals.lv, Xports un citi.

7. Bluetooth izsekotājs atslēgām

apple air tag

Nākošā dāvanas ideja vīrietim ir Bluetooth izsekotājs, ko var pielikt klāt atslēgām, makam un pat mājdzīvnieka siksniņai. Šis izsekošanas rīks savienojas ar telefonu ar Bluetooth palīdzību un ļauj noteikt, kur tas atrodas. Šāds gadžets ir efektīvs, ja maku vai atslēgas bieži gadās kaut kur aizmirst un pazaudēt.

Šobrīd populārākais ir attēlā redzamais Apple Air Tag. Tas noķer signālu no tavas ierīces, piemēram, savienotā telefona. Te gan ir jāņem vērā, ka šis izsekošanas rīks spēs atrast pazaudēto objektu, ja tas atrodas līz 50m attālumā. Taču katrs zīmols un modelis, protams, atšķiras ar šiem rādītājiem.

Ja atkal atgriežamies pie Air Tag rīka, tad tas var atrast tavu nozaudēto priekšmetu aptuveni 40m attālumā. Taču, ja objekts ir tālāk par 40m, to var atrast ar Find Me funkciju, kas ir aktuāla Apple produktiem. 

8. Bezvadu uzlādes stacija

bezvadu ladetajs davana virietim

Vēl viena populāra efektīvas dāvanas ideja ir vienota uzlādes stacija, pie kuras var uzlādēt vairākus gadžetus vienlaikus. Visbiežāk šīs stacijas ir paredzētas vīrieša visbiežāk izmantotajiem gadžetiem – rakstā jau minētajām bezvadu austiņām, gudrajam pulkstenim un telefonam.

Lielākās priekšrocības ir visu gadžetu uzlāde vienā vietā. Turklāt uzlāde ir bezvadu. Vīrietis varēs izbaudīt šīs dāvanas efektivitāti dažādos veidos. Piemēram, uzlādes staciju var novietot uz galda – tā vienmēr atradīsies vienā vietā, uzlādēs vairākas ierīces vienlaicīgi un uzturēs kompaktu, sakoptu izskatu. 

9. Universālā DĀVANU KARTE VIŅAM

Dāvanu karte DĀVANA VIŅAM ir universāla dāvana, kas tās saņēmējam ļaus iegādāties noderīgas lietas mājai vai savam hobijam, tā arī nogaršot gardus ēdienus kādā restorānā vai parūpēties par savu frizūru lieliskā frizētavā.

Šī ir lieliska dāvana, kas apvieno iespēju praktiski iepirkties un atpūsties. Un tas ir vīrieša paša ziņā, ko no visa piedāvājuma izvēlēties.

10. Ūdens pudele kā atgādinājums padzerties

udens pudele virietim

Daudzreiz lietojamā ūdens pudele jau pēc nosaukuma paskaidro savu efektivitāti – to var izmantot atkal un atkal. Tas ļauj parūpēties par dabu, ikdienā mazāk izmantojot plastmasas produktus. 

Vislielākā priekšrocība pašam savai ūdens pudelei ir tas, ka līdzi vienmēr būs ūdens. Piemēram, Rīgā parādās ar vien vairāk bezmaksas ūdens uzpildes stacijas. 

Sava ūdens pudele noder dažādos gadījumos, ko vari pielāgot pēc vīrieša ikdienas. Piemēram, sportistam noderēs viegla ūdens pudele, kas ir ērti lietojama un nodrošina padzeršanās mehānismu, ko izmantot arī kustībā. Ofisā strādājošam vīrietim var izvēlēties arī gudro ūdens pudeli, kas būs smagāka, taču atgādinās biežāk padzerties.

Konkrēti par gudro ūdens pudeli vari izlasīt vairāk mūsu rakstā Kāpēc izvēlēties gudro ūdens pudeli.

11. Elektriskais bārdas trimmeris

bardas trimmeris

Elektriskais bārdas trimmeris ir laba dāvana vīrietim, kas vēl joprojām nav sev iegādājies bezvadu variantu. Tas ir ērts un izdevīgs gadžets, kas palīdz sakopt bārdu vai noskūties pavisam ātri. Turklāt nav nepieciešamības izmantot ūdeni vai skūšanās putas.

Visbiežāk tā ir labākā izvēle vīrietim ar jūtīgu ādu. Taču, ja tavs jubilārs ir kāds, kam patīk pēc iespējas ietaupīt savu laiku, arī tad šis gadžets būs noderīgs. Uzdāvini vīrietim iespēju izveidot ātru ikdienas rutīnu, kas priecās katru dienu.

12. Power bank lādētājs

power bank ladetajs

Power bank lādētājs ir gadžets, kas ļauj uzlādēt savu telefonu vai portatīvo datoru neskatoties uz lokāciju, kurā tu atrodies. Tam nav nepieciešams kontakts, jo uzlādei ir nepieciešams tikai lādētāja vads, kas savienos telefonu vai datoru ar šo lādētāju. Citiem vārdiem power bank lādētāju sauc par portatīvā akumulatora bateriju jeb ārējo akumulatoru.

Šī būs laba dāvanas izvēle vīrietim, kas daudz laika pavada ārpus mājas. Power bank lādetājs vienmēr būs līdzi vīrieša mugursomā vai jakas kabatā, kas nozīmē, ka telefons nekad nebūs izlādējies. Īpaši tajos izšķirošajos brīžos, kad mums visiem mēdz izlādēties telefoni nevietā.

Šīs bija mūsu idejas par to, kas ir efektīvas dāvanas vīrietim.

Vēl citas dāvanu idejas atradīsi šajos rakstos:

Vai ir kāda efektīva dāvana, ko palaidām garām?